45.AYNA NÖRON

     
          Tohumun içindeki bilgi. Tohum sadece ağaç değildir. Güneş, hava, su ve topraktırda. Ağacın formülünü içinde rapor. Yani ağacın genini.

          Atlar gökyüzünü gri insanlar mavi görür.   

          Bilinçli beyin saniyede 1 saniyede dörtyüz milyar bilgiyi alır. Ama insan bunun sadece ikibin adetini algılar(farkeder).

          İnsan kendi yeri ve istidatını bilmiyor. Boyut. Bilim yeni bir noktayı keşfetti. Ayna nöron. Beynin %20 sini kaplıyor. Suyu eline almadan suyu içmiş gibi etkileniyor. Siz yapmasanız bile etkileniyor.  Elma yiyince hangi nöronlar etkileniyorsa, yemeyi hayal ettiğinizde aynı nöronlar etkileniyor. Bir resme bakarsanız ondan etkilenirsiniz.

          Eğer bilinçli tercihlerinin olursa kimse sizi etkileyemez.

           Değerlerimize uygun olmayan şeyleri farklı olarak süsleyip sunmakta ve normalmiş gibi göstermektedirler. Bilinç altına mesajlar gönderme olur. 

           İnsanları davar sürüsüne benzetmek istiyorlar. Kur'an-ı Kerimde ses çok önemli. Biyorezonans ile ses ile bir kavim helal edilip bir kavim uyandırılmıştır. Kıyamet ses ile kopacak. Kabirlerden insanlar ses ile uyandırılacaktır.  Kokular ve seslerle insanların bilinç altı etkilenmektedir. Birde gürültü ile. Seslerle ilgili önemli çalışmalar var.
 
           İnsanda ilk açılan latife koku, ses ve görüntüdür. Ve en son dokunmadır.
 İsanın bilinç altına bilinçli bir şekilde tecavüz ediyorlar. İki korku ile korkutuyor ölüm ve şehvet. Deneylerle kanıtlanmıştır. Kakule kokusu şeheviye için. Nane kokusu bilgi için.


           Altın oran kadın beli gibidir. Kolanın şişesi kadın beli gibi üretilmiştir.  Kolayı tuttuğunuzda daha sağlamdır. Kadın beli gibi. İnsanları subliminal mesajlarla davarlaştırmaya çalışıyorlar. Bloke ediyorlar kilitliyorlar. Toplum mühendisliği bilinç altına girmekle olur.

           Tırnak ve saç klozet veya çöpe atmamalı. Toprağa gömmeli, yakılırsa başağrısı ve şizofrene yok açabilir.   

            Karıncalar seslere karşı duyarlıdır. L hatlarının olmadığı yere gider. Deprem boyutlarına gider.

           Evinde negatif enerjiyi yok etmek istiyorsan eşyaların yerini değiştir. Evi sirkeli su ile silmeli.

Yorumlar