31.TOPUKLU KOMPLEKS



        Kadınlar özgüvenlerini ses çıkartan topuklu ayakkabılardan aldıklarını düşünmekteler. Her adımda kendilerini ezen insanları ve olayları ezdiklerini düşünüp rahatlamaya çalışırlar.
   Geçici bir zevk ve rahatlama yaşayabilirler belki. Çıkan ses çekiç sesi gibidir. İnşaat alanındaymışsınız hissi verir.
     İç çamaşırıyla kendini güçlü ve kadın hissedenler var birde. Bunları gördükçe; bu topluma ne yapmışlar böyle diyorum. Eczacı, doktor,mühendis hemşire,öğretmen, ev hanımı vs. Bütün kadınları aynı düşüncelere hapsetmişler. Diğerinden bir tık öne geçmek isteyen zavallı kadınlar.
     Yok canım hepimiz için iç güzelliği önemli. Yalnız içi güzel olanada enayi ve salak diyoruz.    
    Ençok satan romanlar listesinden kitap oluyor. Ne modern bir görüntü. Yada onlar öyle olduğunu düşünüyor. Kitabın içerisindeki vurgular özellikle kadın yazarlar ise şöyle cümleler vardır. Kitabın kahramanı kadın artık kendini keşfetmeye başlamıştır bir meta olmadığını duyguları olduğunu anlar. Vs. Cümleler. Bunu okuyan kadın ilk yaptığı şey çekici iç çamaşırı giymek topuklu ayakkabı veya makyaj. Çözüm bu mu yani?
     Hangi kitabı okursa okusun sonuç kendini kadın gibi hissetmek için yukarıdaki materyallere başvuracak. karşısına hep kadınlar çıkacak ve kendi hazırladıkları zincirleri birbirine takacaklar.
     Kendi hazırladıkları zincirler, kendilerine kurdukları tuzaklardır. Kötü bir hareket yada oluşumun başlangıcını yapan kadın yada erkek her kimse başlattığı akımın kurbanı olmuştur. Tarih bunun gibi çok örneklerle doludur.

Yorumlar