29.MUM IŞIĞINDA BOŞANMAK

 

  1.  Siz hiç mum ışığında boşanan çift gördünüz mü? Adam kadını sever ve kadın için herşeyi yapar. Çocukları üniversite çağında boşanırlar. Bir yerde tıkanan ilişki.

     Birbirlerini çok sevmelerine rağmen ilişki bir yerden sonra tıkanır. Adam hala kadını çok sevmesine rağmen boşanma kararı alırlar. Mahkemede adam romantik bir ortam hazırlar. Mumlar ve güllerden oluşan. Adam ve kadın elele tutuşurlar.
Adam kadına şiirler okur. Elele gözgöze şiirler eşliğinde boşanırlar.  Hakim yılların hakimi olsada; "hayatımda ilk kez böyle bir boşanma görüyorum" der. Birbirini bu kadar çok seven bir çift ve böyle bir ayrılık. Mahkeme çalışanları ilk kez böyle bir boşanma görmüşler. Boşanıp ayrı yollara da gitmezler. Belkide Türkiye'de tek örnek idiler. O zamanlar sosyal medya bu kadar aktif değildi. Sanırım şimdi olsa tıklanma rekoru kırardı.
    Çocuklara, okulları etkilenmesin diye bir süre  birşey söylemezler ve aynı evde yaşarlar.  Tüm sınavlar bitince çocuklara açıkladılar.
   
    Bu olay yakın bir arkadaşımın başından geçmiş, yaşamış bir olaydır.




Yorumlar

  1. Ne kadar fedakar bir çift imiş o zaman

    YanıtlaSil
  2. Kadın evlenirken severek evlenmemiş. Ama zamanla sevmiş. Adam hala çok sevdiği halde boşanmayi kabul ediyor. Ama karar iki tarafın farkında olmasıyla alınıyor. Her iki taraf herşeyin farkında olması kilit noktası.

    YanıtlaSil
  3. Kadın evlenirken severek evlenmemiş. Ama zamanla sevmiş. Adam hala çok sevdiği halde boşanmayi kabul ediyor. Ama karar iki tarafın farkında olmasıyla alınıyor. Her iki taraf herşeyin farkında olması kilit noktası.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder