27.TELEPATİ-BİOENERJİ



Ciddi yeteneği olan kimse yok. Olanlar zaten açık edilmiyor. İnternette yazanlar da bir iki uydurma bilgi ile yazıyor veya bir zaman diliminde yaşadığı kısa bir hezeyanı anlatıyor. Bu tür yetenekler safi duygular varken, kişilere geliyor. Ve onlar saflıklarını yitirince gerisi şaklabanlığa dönüşüyor. Veya teknolojinin marifetine kalıyor. İnsanlar hemen şımarıyor. Ve artık o saatten sonra yeteneklerini kaybedip bir posaya dönüşüyor. 
   Biyoenerjide bu şekilde. Cinci hocalık. Onun modernize edilmiş hali biyoenerji. Böylece sosyal medyada daha rahat hareket edebiliyorlar. Marifetleri biraz var mı? Derseniz evet biraz beceride var. Ama yüzlerinde nur kalplerinde, sürur olmadığı için olumlu iş yapamıyorlar. Yaptığını söyleyenler de olumsuz işler yapıyorlar. Açıkçası siz nasılsanız cinci hocalardan tedavi etmek isteyenler de öyle. Yani işin hemen üçkağıt kısmını keşfediyor. Kolay yoldan para kazanmak nam, şan, şöhret sahibi olmak hürmet görmek vesaire vesaire. 
      Kimsenin kimseyi iyileştirmek gibi bir niyeti yok. Herkes para kaynağını geliştirmeye çalışıyor. 
      Peki ne için?
      İhtiyacı olmayan şeyler için. 
      Şifa dağıtan ulvi ŞEYLERİN yüzlerine bir bakın. Nurdan eser yok. Sokakta görseniz, yanından geçerken çantanızı koruyacağınız tipler Birde hocam deyip yüceltiliyor. O anda beden dilleri ve yüz ifadeleri bu durumdan aldıkları zevki yansıtıyor. Bir iki keramet göstermiş. Biraz hisleri kuvvetli biri kendini ruhani zannediyor. Sonra bir bakıyorsun ruhani lider. Bir dediği bir dediğini tutmayan şarlatanlar. 
       Kendini çek etmeyi bilmeyen zavallılardan medet uman insan olmamanız dileğiyle.
       

Yorumlar

  1. İnsanları kandırmak adına uydurulan bir saçmalıklar ve buna inananlar. Yazık ki ne yazık....

    YanıtlaSil
  2. Belki ehli kişiler vardır. Bilemiyorum. Ama ortalıkta dolaşanların yüzlerinde nur kalplerinde sürur yok.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder