147.KÖTÜ KODLARDAN KURTULUN

                   
          Herkes çok mu negatif?

          Genelde negatif bir toplum. Çünkü insanlar genelde korktuğu şeyi kendikerine daha çabuk çekerler. Korku kalpten hissedilir.  Olumlamayı kalpten hissedilmiyor. İnanılmıyor. inanılırsa inandığınız herşey hayatınızda yaşanır. Bu inançları DNA'nızda tesbit edersiniz.

        Teta tedavisiyle çalıştıkça eşinize çocuğunuza ve çevrenize karşı tavırlarınız ve halimizde değişir. Aslında onların size tavrı değişir.

          İnatçı bir eşiniz olduğunu düşünürseniz, eşiniz size inatçılık yüzünü göstermeye başlar. Bundan da kişi beslenir. Bunda inandığı için görünmeyen bir frekans yayar. Düşünceniz yada sözünüz size geri döner. Eşi ona inatçılık yapsın diye bir frekans yayarsın ortalığa, bu görünmeyen bir enerjidir. Çoğu kişide bilmez. Dolayısıyle kişi bunu değiştirdiği zaman "eşimi olduğu gibi kabul ediyorum" doğru cümle budur. Bu şekilde kabule geçince kişinin eşi inatçı olsa dahi, kişiye inatçılık yönünü göstermez, daha güzel davranır.

           Kişi kendine olumlamalar yaparak, eşinin kendine nasıl davranmasını istiyorsa, DNA'sına onu kodlaması gerekir. "Bana değer veren bir eşim var" dediğiniz anda, değer vermeye ilgili eşiniz size hediyeler getirecektir. Hiç söylemediği sözleri söyleyecektir. İnsanların içinde sevgisini göstermiyorsa, bu olumlamalar sonucunda göstermeye başlar.  Sizin yansımanız kişiler üzerinde olumlu bir etki yapıyor.

             Hamilelikte doğum öncesinde ve sonrasında anneler ne tavsiye edilebilir?

           Çocuklara hamileyken kodlamaya başlamalı; daha sakin, daha mutlu, daha olumlu oluyorlar. Anneler mutlu olduğu zaman çocuklarda mutlu oluyor. Çocuk hastalıkları veya çocukta bir problem varsa anne üzerinde çalışılması gerekir. Annenin himayesi altında, anne karnından itibaren bir şeyleri kayıt ettikleri için, anneyi değiştirip, temizlemek daha mantıklı oluyor.

            Kendindeki problemi birer saatlik terapilerle alıp kökten çözümleyebiliyor. Kişinin hayatında 3 ten fazla değişim gerektiren bir konu varsa, kişinin eğitim alıp bunu hayatı boyunca kendinde uygulasın ve öğrenip daha mutlu, daha keyifli bir hayat yaşasın istiyoruz.

          Ders çalışmayan çocuk sendromuna bu tekniğin bir faydası var mıdır?

           Kesinlikle, ergenlikte anneler özellikle çocukları çok kontrol etmeye çalışıyorlar. Öncelikle anne kendine şunu telkin etmesi gerekir. 'Çocuğum ders çalışsın' değil 'ben başarılı bir çocuk annesiyim' kendimize bunu inandırırsak ve çocuğuda serbest bırakıp, eğlenceye çocuğa ders çalışmayı yüklediğiniz zaman ders notları yükseliyor.

            Başarı ve parayı yakalamak için neler yapılmalı?

            Başarı bir duygudur, para bir enerjidir. Önce duygunuz değişirse, enerji kişiye çok çabuk şekilde gelir. Parayı kodladığınız düşüncelere bakmak lazım. Para sizin için ne ifade ediyor. Bir kağıt alın ve ortaya para yazın, sağdan başlayarak saat yönünde 10 tane cümle yazın. Çünkü beyin, ilk akla gelen sağ tarafta ve saat yönünde olduğu için, sağ beyin kullanmalıdır. 1. Cümle para kazanmak çok zor. 2. Para kazanmak için çok çalışmalıyım. bunları dönüştürebilirsiniz. Bunlar; genetikten kayıt almış, atalarından gelmiştir, toplu bilinçtir. 10 kişiden 9 kişiye sorduğunuzda 'para zor kazanılır ya da çok çalışarak kazanılır' der

            Kişi enerjisini doğru yönde kodlarsa, gerektiği kadar çalışıp, daha çok parayı kendine çekebilir. Gözünüzü kapatıp hayal kurduğunuzda % 35-40 gerçekleşme olasılığı var. Bunu resmettiğinizde %50 60'lara çıkıyor. Tıpkı hayal panoları gördüğünüz gibi, resimlerle görsel hafızamıza yerleştirirsiniz. Cüzdanında taşıyanlar evinin duvarına asanlar, buzdolabının üzerine hayal ettikleri evi, işi, kiloyu, arabayı asanlar, fotoğraflamış olur. Beyin görsel hafızayla çalışır. Bununda ötesine çıkmak için beyninizi teta frekansına geçirip hayal kurduğunuzda, eğer negatif kök inançta yoksa, gerçekleşme olasılığını %90'lara çıkartabilirsiniz. Teta frekansına geçmek çok kolaydır.

              Sadece gözünüzü kapatıp neler yapabilirsiniz?

            Gözlerini kapatırız, bütün enerjinizi kalbine toplayınız, toprağa gönderiniz mevcut olan enerjini önce topraklamalısınız, yani gönderiyorsunuz. Sonra topraktan yeni bir enerjinin bedeninize girdiğini ve yükseldiğini hayal ettiğinizde bedeniniz topraklanır. Beyniniz, başınızın en üst bölgesine bu enerjiyi getirip, başınızın üstünden de bir ışık topuna girdiğini hayal edeceksiniz. Bu hayali kurduktan sonra, bu topla kendinizi gökyüzünden ışıklardan geçecek koşulsuz sevgi alanına gittiğinizi imgelemeniz gerekiyor.

           Çünkü titreşimi en yüksek frekans sevgidir. Sevgi alanına geçtiğiniz zaman, istenilen huzuru, huşuyu, rahatlığı hissedersiniz. Kalbinizde ne istiyorsanız ne diliyorsanız onları hayal edip görsel olarak canlandırırsanız.

            Başta da dediğimiz gibi bilinç altı hayalle gerçeği ayırt edemiyor. Bunu kullanın. Siz neyi istiyorsanız hayal edin. Diyelim ki bir taksiye bildiniz ve adres vermediniz ve nereye gideceğinizi söylemezseniz, sizi dolaştırıp durur ve sizi bir adrese ulaştırmadığı gibi, paranızı da alır. Adres verirseniz beyninizde doğru yere gider.

           İstediğinizde şeyler size gelir. Yani koşulsuz sevgiyle istediğiniz, isteyerek doğru resmeden kafanızda teta tekniğini hayatınıza geçirmek çok da zor değil.

Yorumlar

  1. ''Büyük Blog Takip Etkinliği''katılımınız için teşekkür ederim.Takibe başladığınız zaman tekrar ziyaret edeceğim sizi.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Büyük takibe bizde katılıyoruz:D Bloggerların sosyal paylaşım ve buluşma noktası olduğundan lütfen üye olalım. İlerideki takip etkinlikleri için kolaylıkla irtibat kurabiliriz. http://blogworld.com.tr.ht/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder